Small ALS Logo
English

+46 852 775 200
info.ta@alsglobal.com
Small ALS Logo
English

+46 852 775 200
info.ta@alsglobal.com

Mögeltest

ALS erbjuder mögeltest. Vi har två olika typer av mögelmätningar:

Beställning och betalning sker online, ALS skickar sedan allt du behöver till provtagningen samt för att returnera prov för analys av mögel.

Provtagningsinstruktion skickas till dig vid beställning.

Vänligen observera att vi för tillfället har förlängd svarstid på denna analys.

Mögeltest av materialprov

Analysen riktar sig till dig som vill undersöka utbredningen av en mögelskada. Analys sker med mikroskopi och resulterar i bedömning av mögelpåväxtens omfattning. Mätning av organismernas energinivå samt beskrivning av de arter vi kan identifiera okulärt inkluderas. I priset ingår tre separata analyser på prov som tas från tre olika ytor.

Mögeltest med ALS Provtagningstejp

ALS provtagningstejp möjliggör oförstörande provtagning av materialytor. Genom att använda en anpassad provtagningstejp kan vi se vilka mögelsvampar som förekommer. ALS provtagningstejp innehåller fyra remsor. Eftersom mögel ibland är svårt att se kan det vara önskvärt att ta flera prov för att ringa in en misstänkt skada. När du beställer mögeltest med ALS provtagningstejp har du möjlighet att ta prov på upp till fyra ställen från samma objekt, samtliga ingår i analyspriset.

ALS provtagningstejp är speciellt framtagen för mikroskopering och annan tejp (te.x. kontorstejp) fungerar ej för analys. De visuellt identifierbara arterna anges på analysrapporten. 

BESTÄLL MÖGELTEST

 

Tre enkla steg :

1

Välj analys

Välj och beställ önskad analys av dina prov

2

Provtagning och retur till laboratoriet

Ta prov enligt anvisning som vi skickade till dig och returnera proven.

3

Vi analyserar och rapporterar

ALS analyserar proverna och skickar en analysrapport.